Change management consultancy met passie en expertise

Bij Sangoo zijn we gepassioneerd door de uitdagingen die verandering binnen organisaties met zich meebrengt.

Ons team bestaat uit ervaren change management consultants met bijzondere aandacht voor de menselijke factor die bij gedragsverandering komt kijken.

Op basis van onze jarenlange praktijkexpertise en onderbouwd met inzichten uit het veld van de psychologie helpen we leiders bij het uitzetten van de juiste aanpak om zo succesvoller te zijn in het realiseren van verandering.

We mikken er ook steeds op om doorheen onze begeleiding organisaties en leidinggevenden te ondersteunen in het opbouwen van interne change management competenties op basis van de specifieke noden van je bedrijf en de daarbijbehorende context.

Succesvol veranderen? Let's talk!

Change Consultant Els Heylen

Gedurende haar 25 jaar lange professionele carrière in verschillende functies in de bank- en software industrie was het realiseren van verandering een terugkerende constante. Els wordt gezien als een sterke leider, motivator en communicator met aandacht voor zowel EQ als IQ. Haar voornaamste drijfveer bij het begeleiden van veranderingsprocessen is de drang naar continue verbetering op het vlak van kwaliteit, klantentevredenheid en operational excellence.

Change Consultant Stefaan Compernol

Stefaan is psycholoog, hij heeft een uitgesproken interesse in menselijk gedrag, leerprocessen en het menselijk brein. Hij was actief in verschillende managementfuncties bij zowel grote als kleine organisaties. Binnen deze functies vormden verandering, mensen, business process reengineering en technologie steevast de kern. Stefaan is altijd op zoek naar creatieve en intelligente oplossingen die verandering faciliteren, acceptatie versterken en het verschil maken.

Wij helpen leiders in het managen van de menselijke factor van verandering.

Onze aanpak

Waarom je change management plan toevertrouwen aan Sangoo?

We brengen een verfrissende benadering van de menselijke factor van change management.

Hoewel het soms wordt beschouwd als de ‘zachte’ kant van verandering, blijkt het managen van de menselijke kant van verandering vaak moeilijker en complexer dan het managen van de technische componenten van de verandering.

Het loont om tijd, energie en middelen te besteden aan de menselijke kant binnen je change management plan. Je zal sneller succes boeken in het behalen van je doelstelling en kan hierdoor diverse kosten gaan vermijden die slecht beheerde veranderingen vaak teisteren.

Sangoo gaat voor duurzame resultaten door een pragmatische aanpak gebaseerd op praktische ervaring, academisch veranderingsonderzoek en best practices. We tekenen een holistische veranderaanpak voor je uit om succes te maximaliseren. We waarderen elke samenwerking en zijn flexibel in onze aanpak zodat de resultaten in overeenstemming zijn met jouw doelstellingen.

Hoe kunnen we jou helpen? Let’s talk!

Onze sterktes

Creatieve oplossingen

We differentiëren ons door creatief intelligente oplossingen aan te bieden waarbij we de uitdaging vanuit verschillende invalshoeken benaderen. We verkiezen eenvoud boven complexiteit, elimineren tijdverlies en streven naar een win/win relatie. Wij houden zelf van uitdagingen aangaan en gaan jou ook challengen om samen een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Emotionele intelligentie

Jij als leider van de transformatie staat centraal in onze aanpak. We kijken naar persoonlijke vaardigheden en wat voor jou en je organisatie het beste werkt. We zoeken steeds hoe we met onze persoonlijke sterktes kunnen bijdragen aan een beter resultaat. We kunnen goed luisteren en vertalen je noden naar een change management plan op maat. We weten dat verschillen versterken en gaan actief op zoek naar die verrijking.

Wendbare aanpak

Wanneer we jouw veranderingsproces begeleiden, werken we nauw samen, met een korte beslissingslijn en duidelijke afspraken. We passen aan, verfijnen, springen in waar nodig, zonder het gewenste eindresultaat uit het oog te verliezen.

Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol veranderen best vanuit de organisatie zelf wordt gedaan. Voor KMO’s hebben wij daarom onze erkenning als dienstverlener voor de KMO-portefeuille officieel gemaakt. Zo kan je onderneming profiteren van financiële ondersteuning voor opleiding en advies.

Lees Meer
KMO Portefeuille