Change workshop - bouwen aan engagement voor change

Sta jij samen met je team voor de uitdaging om jullie mensen te engageren voor verandering? Ben je op zoek naar een hands-on, pragmatische toolbox om dadelijk mee aan de slag te gaan? Onze change engagement workshop (4 uur) biedt jullie die toolbox.  

Geen droge theorie maar een interactieve business simulatie waarbij we je meenemen in de herkenbare uitdagingen van een fictieve organisatie. Een unieke leerervaring die ook bijdraagt aan een sterker team.

Meer weten? Stel je vraag!

Het change engagement switchboard (evidence based)

Doorheen de workshop brengen we jullie onmiddellijk inzetbare inzichten aan de hand van het change engagement switchboard. 

Het switchboard biedt structuur om niet alleen de enthousiaste supporters te engageren voor je verandering maar ook te werken aan het engagement van de wat kritischer medewerker of zelfs van zij die regelrecht weerstand vertonen. 

Tijdens de change workshop krijg je:

  • inzicht in de verschillende voorwaarden voor engagement en hoe je erop in kan spelen
  • begrip rond de verschillende hordes die genomen moeten worden en hoe je als leider van verandering daarin een cruciale rol speelt 
  • psychologische theorie vertaald naar een business context 
Nog vragen? Let's talk!
"Heel goed gebracht! Ik ga er zeker mee aan de slag! Dank je wel!

Evi Boeykens - VPK group

Geen droge theorie maar een interactieve business simulatie

Tijdens de change workshop gaan jullie zelf aan de slag in 2 teams van 3 tot 6 personen. Met behulp van video dompelen we jullie onder in de realiteit van een fictieve organisatie.

In die fictieve context krijgen jullie heel herkenbare uitdagingen voor de kiezen. Aan de hand van actieve opdrachten verkennen we samen de verschillende concepten . (Theorie wordt onmiddellijk gekoppeld aan praktijk.)

  • Elke deelnemer wordt geactiveerd, achterover leunen is geen optie
  • De workshop wordt gefaciliteerd door senior change professionals
  • Het tempo van de change workshop wordt afgestemd op de groep
  • Wij gaan lastige vragen en een kritisch publiek niet uit de weg
  • We zorgen voor een maximale relevantie voor jullie organisatie
Maak kennis

Geef je team een change management boost

Nood aan een powerboost of inspiratiebron rond change (management)? Onze change management workshops brengen energie en inzichten in jullie traject. Neem contact en ervaar zelf onze power in actie.

Succesvol veranderen? Let's talk!

Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol veranderen best vanuit de organisatie zelf wordt gedaan. Voor KMO’s hebben wij daarom onze erkenning als dienstverlener voor de KMO-portefeuille officieel gemaakt. Zo kan je onderneming profiteren van financiële ondersteuning voor opleiding en advies.

Lees Meer
KMO Portefeuille