Change management consultants met passie en expertise

Als ervaren change management consultants hebben we bijzondere aandacht voor de menselijke factor die bij verandering komt kijken. Onze expertise helpt leiders van verandering de juiste aanpak te kiezen en zo succesvoller te zijn bij het realiseren van verandering.

Succesvol veranderen? Let's talk!

Els Heylen

Els bekleedde de afgelopen 25 jaar verschillende functies in de bank- en software-industrie. Het realiseren van verandering is een terugkerende constante, niet alleen in recentere senior managementfuncties, maar ook gedurende haar hele professionele carrière. Ze wordt gezien als een sterke leider, motivator en communicator, met aandacht voor zowel EQ als IQ. Haar drang naar continue verbetering op gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en operational excellence is vaak een sterke drijfveer geweest om de broodnodige verandering te realiseren.

Stefaan Compernol

Verandering, mensen, processen en technologie vormen de kern van Stefaan zijn professionele pad. Als psycholoog heeft hij een uitgesproken interesse in menselijk gedrag, leerprocessen en het menselijk brein. Hij is altijd op zoek naar creatieve, intelligente oplossingen die verandering faciliteren, acceptatie versterken en het verschil maken.

Stefaan was actief in verschillende managementfuncties binnen grote en kleine organisaties.

Wij helpen leiders in het managen van de menselijke factor van verandering.

Wij zijn gepassioneerd door de uitdagingen die verandering binnen organisaties met zich meebrengen en ondersteunen organisaties en hun leiders bij het opbouwen van interne change management competenties op een manier die is aangepast aan de specifieke noden en context.

Onze waarden

01. Creatief

We differentiëren ons met creatief intelligente oplossingen, waarbij we de uitdaging vanuit verschillende invalshoeken benaderen. We verkiezen eenvoud boven complexiteit, elimineren tijdverlies en dragen een win/win relatie hoog in het vaandel. We houden van uitdagingen, maar challengen je ook graag met het doel op verrijking en het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat.

02. Emotioneel intelligent

Jij staat centraal in onze aanpak. We kijken naar wat voor jou en je organisatie het beste werkt. We zoeken steeds hoe we met onze persoonlijke sterktes kunnen bijdragen aan een beter resultaat voor jou. We kunnen goed luisteren en je noden vertalen naar een aanpak op maat. We weten dat verschillen verrijken en gaan actief op zoek naar die verrijking.

03. Wendbaar

We werken in nauw contact met onze opdrachtgever, met korte beslissingslijnen en duidelijke afspraken. We passen aan, verfijnen, springen in waar nodig, zonder het gewenste eindresultaat uit het oog te verliezen.

Hoewel het soms wordt beschouwd als de ‘zachte’ kant van verandering, blijkt het managen van de menselijke kant van verandering vele malen moeilijker en complexer dan het managen van de technische componenten van de verandering.

Het investeren van tijd, energie en middelen om de menselijke kant van je verandering te managen, loont uiteindelijk in termen van succes door het (vaak sneller) behalen van je doelstellingen en het vermijden van de diverse kosten die slecht beheerde veranderingen teisteren.

We brengen een verfrissende benadering van de menselijke factor van change management.

We leveren duurzame resultaten. Met een pragmatische aanpak en gebaseerd op praktische ervaring, academisch veranderingsonderzoek en best practices. We tekenen een holistische veranderaanpak voor je uit om succes te maximaliseren.
We waarderen het partnerschap met onze klanten en zijn flexibel in onze aanpak zodat de resultaten in overeenstemming zijn met jouw doelstellingen.